Korçë, Albania

Universiteti "Fan S. Noli" Korçë

Tipo de universidad: universidades
Estatus: públicas

Contacto:

Korçë Korçë, tel. +355 (82) 242 230

diplomatura
Estudios
Administrim Biznesi në MarketingEstudios en idioma albanés
Administrim Biznesi në TurizëmEstudios en idioma albanés
Administrim dhe Politika SocialeEstudios en idioma albanés
AgrobiznesEstudios en idioma albanés
AgroushqimEstudios en idioma albanés
Biologji - KimiEstudios en idioma albanés
Cikël i ulët dhe AnglishtEstudios en idioma albanés
Ciklin e UlëtEstudios en idioma albanés
Ciklin ParashkollorEstudios en idioma albanés
Filozofi SociologjiEstudios en idioma albanés
Financë-KontabilitetEstudios en idioma albanés
Gjuhé AnglezeEstudios en idioma albanés
Gjuhë-LetërsiEstudios en idioma albanés
Histori-GjeografiEstudios en idioma albanés
Infermier - mamiEstudios en idioma albanés
Infermier i përgjithshëmEstudios en idioma albanés
MarketingEstudios en idioma albanés
Matematiké - FizikéEstudios en idioma albanés
Matematike - InformatikeEstudios en idioma albanés
MenaxhimEstudios en idioma albanés
Menaxhim ne BiznesiEstudios en idioma albanés
Mësuesi e Arsimit Fillor Klasa I-VIEstudios en idioma albanés
Mësuesi për Arsimin ParashkollorEstudios en idioma albanés
Mjekësi e Bimëve dhe HortikulturëEstudios en idioma albanés
Shqipe & FrëngeEstudios en idioma albanés
Teknologji e Prodhimit BimorEstudios en idioma albanés
Teknologji InformacioniEstudios en idioma albanés
TurizëmEstudios en idioma albanés

licenciatura
Estudios
ADMINISTRIM BIZNESIEstudios en idioma albanés
Administrim Biznesi në Turizëm dhe MikpritjeEstudios en idioma albanés
Arsimin fillor (Klasa 1-6)Estudios en idioma albanés
Filozofi SocialeEstudios en idioma albanés
Financë-KontabilitetEstudios en idioma albanés
Gjuhé AnglezeEstudios en idioma albanés
Gjuhë-LetërsiEstudios en idioma albanés
Histori-GjeografiEstudios en idioma albanés
Infermier i përgjithshëmEstudios en idioma albanés
MarketingEstudios en idioma albanés
Mësimdhënie per mësuesit e Biologji KimisëEstudios en idioma albanés
Mësimdhënie për Mësuesit e Shkollave ProfesionaleEstudios en idioma albanés
Mësuesi për arsimin e mesëm e shkenca sociale me profil minor edukim demokratik dhe komunitarEstudios en idioma albanés
Mësuesi për Ciklin e UlëtEstudios en idioma albanés
Teknologji InformacioniEstudios en idioma albanés
TurizëmEstudios en idioma albanés
Zhvillim i Integruar RuralEstudios en idioma albanés

Doctoradomás »
Studime Doktoraturë Estudios en idioma albanés
Universiteti ndodhet në pjesën verilindore të qytetit, në Shëtitoren " Rilindasit ". Sot mjediset e universitetit përfshijnë katër ndërtesa ku zhvillon veprimtarinë trupi mësimor dhe administrata. Aty ndodhen dy konviktet e studenteve, fusha e sportit dhe gjithë mjediset e tjera ndihmëse për ta. Universiteti ka dhe departamentin e Infermierisë, që ndodhet pranë zonës spitalore të qytetit. Mësimi në Universitet zhvillohet në gjuhën shqipe. Aty mësohen disa gjuhë të huaja, si anglishtja, frëngjishtja, italishtja dhe gjermanishtja.
Página web de la universidad:
www.unkorce.edu.al/

Mapa

Privacy Policy